Besøgsgård

Besøg hos Urtehaver

Urtehaver ligger på et lille landsted, hvor der dyrkes grønsager og produceres kød til selvforsyning. Her kan mindre institutioner eller private grupper komme på besøg i alt fra en time til en halv eller en hel dag. Vi stykker et program sammen, der passer til sæsonen og jeres behov. IMG_0610Der er mulighed for ture i æselvogn, mad på bål, fodring af husdyr og høst og klargøring af grønsager. Der er også mulighed for at arrangere en rundvisning og snak om økologisk landbrug.

IMG_5288

Urtehaver sætter også højbede op på jeres institution og rådgiver om, hvilke planter der er særligt velegnede til at dyrke til lige netop jeres målgruppe.

Priser for besøg af institutioner og grupper aftales individuelt ud fra besøgets omfang (antal timer) og indhold (æselkørsel, madlavning mm.).

Priseksempel: En institution på 6 store børn ankommer kl. 10 og kører hjem igen kl. 14. De starter med en tur i æselvognen og hjælper derefter til med at hente og tilberede grønsager til en suppe. Vi laver suppe, snobrød og pandekager på bål og spiser det sammen, hvorefter børnene leger i hængekøje, trampolin og legehus. Samlet pris: 1200 inkl. moms.

Comments are closed.